annorlunda

Affärsutveckling för små och mindre företag

Vi vet att även mindre företag behöver hjälp med affärsutveckling och strategisk rådgivning, därför lansera vi nu en ny abonnemangstjänst utan bindningstid till en rimlig kostnad, som tilltalar fåmansbolag och mindre företaget med begränsade resurser.

Ni får professionell hjälp några timmar i månaden med affärsutveckling under en fortlöpande period. Vi hjälpas åt med att skräddarsy en unik lösning just för ert företag, för att på så vis maximera resultatet för er. Vi kommer att fungera som ett bollplank och guida er igenom förändringsprocessen, det kan gälla stora som små förändringar eller om ni bara vill få extern inputs på idéer och funderingar på er resa till toppen.

För att uppnå så bra resultat som möjligt starta vi med en behovsanayls, för vi skall kunna sätta oss in i er verksamhet. Därefter sätter vi upp en plan för vad som skall förbättras för att nå målet. Slutresultatet kommer att bli att ert företag känner att ni rör er framåt. Resultatet behöver inte bara vara förankrade i hårda värden, utan även i mjuka värden som förbättrade kundrelationer och bättre erbjudande till kundsegmenten. Varför vi gör det här? Vi älskar att arbete med affärsutveckling och få andra företag att växa.