Om mig

 

sdr

Jag tror inte på att vara som alla andra utan anser istället att man vinner mer på att följa sina egna idéer och gå sin egen väg (tror det gäller företag också). När jag och en vän skrev vårt examensarbete på LTH om affärsanalys för proaktivt hotell management kände vi att vi ville lösa ”gamla problem” med nya metoder. Vi ville förbli ”open minded” och samtidigt ta till oss nya influenser för att kunna ligga i framkant. Jag tror på att man kan lära sig mycket genom att vara gränsöverskridande och förflytta sig inom flera områden, därför strävar jag efter att röra mig inom områden som; open innovation, social innovation, strategisk rådgivning, miljö och energi.

Jag är civilingenjör inom elektroteknik och på masters nivå har jag läst specialiseringen affär och innovation samt miljö och energi. Under studietiden läst jag en termin på Zhejiang University i Kina och jag har även rest och arbetat i Australien i ett år. Jag är influerande av kinesisk/asiatisk filosofi och historia, liksom stora entreprenörer som Nikola Tesla, Steve Jobs hämtar jag inspiration därifrån. Jag är även en partner i Scandinavian Business Hub och Local President i JCI Malmö.

Vår vision

”Vi strävar efter att länka ihop våra intressen för miljö, energi, affär och innovation med asiatisk filosofi för att hjälpa klienter att utvecklas och nå toppen. Vi vill vara med och bygga upp morgondagens nya toppbolag och bidra till ett hållbart och bättre samhälle.”

Maila eller ring oss så tar vi ett förutsättningslöst samtal om just ert företag.

Kontaktuppgifter

+46 733 98 56 76

paul.wennerberg@chattaque.se

Vänlig hälsning, Paul Wennerberg